A magánnyomozás során elvégezzük cégek, vállalkozások, üzleti partnerének vagy akár magányszemélyek gazdasági hátterének – anyagi helyzet, fedezet, működőképesség, fizetőképesség – vizsgálatát, ellenőrzését.

Szintén fontos tényező manapság egy vállalkozás életében, hogy kiket alkalmazunk munkavállalóként? A közszférában, és multinacionális vállalatok esetében már bevett szokás, hogy az alkalmazni kívánt munkaerő háttere (életvitele, családi körülményeinek és magánéletének rendezettsége) ellenőrzésre kerül, mielőtt a munkaviszonyra sor kerülne, elkerülve ezzel is a későbbi „meglepetéseket”, felesleges kiadásokat, nem beszélve a cég jó híréről.
Éppen ezért erre irányuló igény esetén elvégezzük az alkalmazottak, alkalmazni kívánt munkavállalók önéletrajzának hitelességi ellenőrzését, megbízhatósági vizsgálatát, illetve környezettanulmányukat.

Peres (büntető-, polgári- és munkaügyi) eljárásokhoz bizonyítékokat gyűjtünk és szolgáltatunk, amelyeket felhasználhat akár folyamatban lévő ügyekben is.

Magánnyomozási tevékenységünk keretein belül a következő szolgáltatásokat nyújtjuk

Bővebb információt a megfelelő menüpontra kattintva talál.