Információgyűjtés, környezettanulmány

A magánnyomozás során elvégezzük cégek, vállalkozások, üzleti partnerének vagy akár magányszemélyek gazdasági hátterének – anyagi helyzet, fedezet, működőképesség, fizetőképesség – vizsgálatát, ellenőrzését.

Szintén fontos tényező manapság egy vállalkozás életében, hogy kiket alkalmazunk munkavállalóként? A közszférában, és multinacionális vállalatok esetében már bevett szokás, hogy az alkalmazni kívánt munkaerő háttere (életvitele, családi körülményeinek és magánéletének rendezettsége) ellenőrzésre kerül, mielőtt a munkaviszonyra sor kerülne, elkerülve ezzel is a későbbi „meglepetéseket”, felesleges kiadásokat, nem beszélve a cég jó híréről. Éppen ezért erre irányuló igény esetén elvégezzük az alkalmazottak, alkalmazni kívánt munkavállalók önéletrajzának hitelességi ellenőrzését, megbízhatósági vizsgálatát, illetve környezettanulmányukat.

Peres (büntető-, polgári- és munkaügyi) eljárásokhoz bizonyítékokat gyűjtünk és szolgáltatunk, amelyeket felhasználhat akár folyamatban lévő ügyekben is.

Küldjön nekünk üzenetet

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.