A belső lopások veszteségekhez vezethetnek, így a vállalkozásánál határozott megoldást kell találni. Külső segítséggel, a magánnyomozó szakmai munkájával, a vállalkozás érdekeit figyelembe véve, megtaláljuk a problémát. Egy nagyra nőtt vállalkozást is képes veszteségbe vinni, ha vagyona folyamatosan kisebb, nagyobb lépésekben csökken. A raktárkészletek lopása hatalmas méretekre duzzadhat. A belső lopások felderítése történhet technikai eszközök vagy beépített (fedett) magánnyomozó alkalmazásával. Egy magánnyomozói megbízás sok milliós veszteséget képes megakadályozni. Érdemes elgondolkodni azon, hogy az ilyen veszélyeknek kitett területeken a lopás felderítése után, folyamatos ellenőrzéssel, magánnyomozói szakmai tanácsokkal elkerülhetőek az ilyen irányú problémák. A feltérképezett hibák nyomán már bátran intézkedhet, nincs más dolga ezután, csak figyelemmel kísérni a cég belső működését.

A veszteségek felkutatása érdekében a magánnyomozó fedett módon próbavásárlást vagy próbalopást hajt végre, így felfedve azokat a réseket, amelyek lehetővé tehetik a belső lopások létrejöttét.

Gondolja át a vállalkozásánál történteket, ha szükséges telefonáljon egy személyes konzultációért!

Kapcsolatfelvétel

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.