Bizonyára Ön is hallott már olyan esetről, amikor nem a valós személy állt egy-egy ingatlan eladásának, vagy vételének hátterében? Hogy ne történjen mindez meg, vállaljuk az eladás tárgyát képező ingatlan, valamint a vevő, illetve az eladó háttérvizsgálatát és ellenőrzését.

Ugyanilyen fontos tényező, hogy ha elhatározzuk, hogy ingatlanunkat bérbe adjuk, olyan személlyel kössünk szerződést, aki megfelelő anyagi háttérrel rendelkezik. Ezekben az esetekben elvégezzük a leendő bérlő ellenőrzését annak érdekében, hogy Ön úgy tudjon szerződést kötni, hogy nem vállal felesleges kockázatot.

Sajnos gyakran előforduló eset, hogy az ingatlan bérlője nem tesz eleget a szerződésben meghatározott fizetési kötelezettségének, és az ingatlant sem hajlandó elhagyni. A magánnyomozás során az ingatlan tulajdonosának nevében eljárva, minden törvényes eszközt felhasználva eljárunk annak érdekében, hogy a tulajdonos ismét birtokba vehesse ingatlanát a lehető legrövidebb időn belül.

Kapcsolatfelvétel

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.